Links


Zoneterapi og Massage   - Detaljer
Massage har en afslappende effekt på musklerne, er der mere der taler for. Gives massagen afslappende, dvs. i bløde rytmiske strøg og æltning med håndfladen, nedsættes spændingen i musklerne. Vil man opnå den største muskelafslappende effekt, bør man dog ligge vægten på at kombinere massage og udspænding/stretching af musklerne. Udspænding menes at have en endnu større effekt rent fysiologisk, mens massage alligevel opleves af mange som det mest afslappende uden stretching.


IST Klinik Rødekro   - Detaljer
Ist Klinik i Rødekro. Vi behandler med fysiurgisk massage - manuel terapi. Vi er specialister i behandling af sports- og idrætsskader. Vi giver massage mod rygsmerter. Forebyggende behandling. Ortopædisk terapi.


RAB Jonna Vigh - Akupunktur og Zoneterapi   - Detaljer
Jonna Vigh er uddannet akupunktør og zoneterapeut, og jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler) inden for begge behandlingsformer.Hun arbejder endvidere som erhvervszoneterapeut og akupunktør i Statsministeriet. behandler forskellige lidelser med traditionel akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi og akupressur. En del mennesker anvender også akupunktur for at vedligeholde en god sundhedstilstand, samt som en forebyggende behandling.


Fysioterapeut Ballerup   - Detaljer
Fysioterapien.dk har klinikker i Gentofte, Ballerup og Gladsaxe. De to første kører med varmtvandsbassin hold for genoptræning. Fysioterapien.dk tilbyder bl.a. alle former for fysioterapi, skadesbehandling, styrketræning, akupunktur, massage, wellness og pilates. Alle klinikker har enten gratis parkeringsplads eller ligger få hundrede meter fra offentlig transport. Fysioterapien.dk tilbyder mulighed for firmaordninger.


Idrætsmassage   - Detaljer
Vi tilbyder idrætsmassage som er særlig effektivt til at løsne op i musklerne. idrætsmassage er særlig brugt af sportsudøvere og er en god måde at forebygge skader på. Man kan også forbedre kroppens balance med idrætsmassage. Se mere her.


Midtbyens Fysioterapi: fysioterapeut, børnefysioterapi, Mulligan o.a. Brønderslev, Nordjylland   - Detaljer
Fysioterapeuter i 9700 Brønderslev. Vi tilbyder FYSIOTERAPI, TRÆNING, BEHANDLING, SUNDHEDSPROFIL, GENOPTRÆNINGSCENTER Vi tager for eksempel udgangspunkt i McKenzie


sanselig.dk zoneterapi   - Detaljer
Professionel zoneterapeut i København, med online booking og information om zoneterapi og alternativ behandling.


Antal links: 7