Links


Urtebækgaard - Wrap, hø og halm   - Detaljer
Urtebækgaard v/Tom Klonaris - Vi passer din jord. Vi tilbyder salg og produktion af wrap, hø og halm, samt markpleje af din jord og produktion af wrap og hø på din jord. Baller bliver presset og pakket og lagt på plads, hvor du vil have dem liggende. Vi tilbyder mange forskellige former for markpleje, som du kan læse om og bestille tid til eller tilbud på. Derudover tilbyder vi snerydning og saltning for virksomheder. Så kontakt Urtebækgaard v/Tom Klonaris - Vi passer din jord!


L-elementer med styrke - Salgskontoret   - Detaljer
Salgskontoret tilbyder alt i elementer, såsom betonelementer, facadeelementer, L-elementer, kanalelementer og vægelementer. Vi arbejder også med støttemure, fyldepladser, vaskepladser, klimatelte, siloer og frontvægge. Derudover overdækninger og tanke til landbruget, industrien og offentlige bygherrer overalt i landet.


Tæpper - Kalundborg Gulv Center   - Detaljer
Kalundborg Gulv Center har et stort udvalg i alle former for gulvbelægning. Trægulve, tæpper, linoleum, vinyl, kork m.m. Vi fører alle de kendte mærker. Vi tilbyder også gulvafslibning og efterbehandling af gulve. Kom ind og få et godt tilbud på vores lagervarer. Vi kommer desuden gerne hjem til dig efter aftale. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.


Kloakarbejde - Kaj's TV-Inspektion A/S   - Detaljer
Kaj's TV-inspektion ligger i Sdr. Jernløse i det smukke Nordvestsjælland. Herfra har firmaet virket siden 1985.


Nybyg - HA Byg   - Detaljer
Vi er velrenomeret og kendt for vores erfaring med bl.a. bad og toilet, samt venlighed og engagement overfor vores kunder.


Tag - bliver algt professionelt her   - Detaljer
tag med sjæl - få lagt et tag som ikke bare er kedeligt, få lagt et tag som ser rigtig godt ud og som holder i mnage år. Dette firma tilbyder et besøg af en konsulent som forklarer om løsningerne til dit tag, der findes jo mange former tag som kan ligges på.


Pcb sanering af din bolig   - Detaljer
Hos Dansk PCB Saneringen laver vi PCB saneringer, af boliger, virksomheder og skoler mm. Alle vores opgaver klare vi selvfølgelig med den samme omhyggelighed, og med fokus på sikkerhed og miljø Er der ønske om det kan vi også hjælpe med at få taget prøver, registreringer hos arbejdstilsynet eller kommune. Vores tilbud er som altid konkurrencedygtige.!


Professionel håndtereing af asbest   - Detaljer
Professionel håndtering af asbest, er et must. NielsenGruppen har stor erfaring med at håndtere asbest. Alle vores medarbejdere er uddannet til at løse opgaven, som forventet og til den service vores kunder forventer det. Vi løser også opgaver inden for nedrivning, brandskade og mange andre typer opgaver.


Malerstart.dk – Her får du en god pris på miljø vægmaling   - Detaljer
Gør en god gerning og et godt køb, når du investerer i kvalitetsprodukter fra Malerstart.dk. Miljø vægmaling fra vores online butik skåner miljøet. Miljømaling fra Malerstart.dk har EU''''s miljøblomst, som er ensbetydende med høj kvalitet samtidig med, at det er sundt for både mennesker og miljø. Miljø vægmaling er velegnet, hvor der er børn, eller folk med allergiproblemer.


Murerfirmaet Thomas M   - Detaljer
Vi er et lille solidt murerfirma, der lægger særlig høj vægt på høj kvalitet til rimelige priser. Vi udfører bla. facade/tag og skorstenssrenoveringer, sokkel, beton, forsikringsskader og ejendomsvedligeholdelse. Gratis tilbud. Byggarantiordning.


Antal links: 20