Links


Byggepladsservice i København   - Detaljer
Professionel byggepladsservice i København. Vi udlejer containere og skurvogne, og vi sørger for affaldshåndtering


Skibs- og Bådebyggeri Sørensen - Aalbæk   - Detaljer
Her på vores hyggelige skibsværft i Aalbæk påtager vi os mange forskellige spændende opgaver, og vi har stor erfaring i alt slags renoverings arbejde. Vi er et træskibsværft, hvor det gode håndværk holdes højt i hævd. vi råder over beddingskapacitet på op til 45 tons og vi har 2 haller til vores rådighed dit skib er i tørvejr og kan blive gjort færdigt hvis vejret er dårligt.


trætrapper   - Detaljer
Stolmark har eksisteret siden 1982. Grundlæggeren var Mariusz Kowalczyk og i 1997 overtog sønnen, Marek Kowalczyk. Siden begyndelsen har vi produceret trapper af forskellige sorter træ, efter ønsker og behov.


Rockidan as   - Detaljer
Rockidan rådgiver om og markedsfører systemløsninger til renovering af overflader i bolig og erhvervsbyggeri. Systemerne importeres fra førende producenter på det europæiske marked og markedsføres direkte til byggebranchen samt gennem forskellige grossister. Systemområderne dækker stort set alle former for ud- og indvendige overflader renovering og spænder helt fra overfladebehandling af renseanlæg over facademaling og epoxygulve til akustiklofter og dekorative vægløsninger.


Kloak Aps Damborg i Norddjurs   - Detaljer
Entreprenør med speciale i jord og kloak. Vi har stort lokalkendskab iNorddjurs kommune - specielt i og omkring Grenå, Glesborg og Ørum Djurs. Vi har idag 7 medarbejdere, der løbende udvikler deres kompetencer gennem kurser og holder sig ajour med produktrelaterede nyheder. Vi løser dine problemer og leder dig igennem alle byggeriets faser. Tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol


JPN Fliser, nedlægning af belægningssten, maskinelt.   - Detaljer
JPN Fliser udfører alt belægning med sten. uanset om du vil have <a href="http://www.jpnfliser.dk/profil.php"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><strong>flisebelægning</strong></span></a> i indkørslen eller på en størrer plads udenfor supermarkedet, vi har maskinerne og erfaringen i maskinlægning af af størrer arealer.


Bryrup Hal-Byggeri A/S opfører lagerhaller og andre industrihaller af høj kvalitet   - Detaljer
Maskinhuse, staldbyggeri og andre halbyggerier til landbruget opføres af Bryrup Hal-Byggeri A/S. Vi har mange års erfaring i opførsel af industrihaller i alle størrelser. Få et godt tilbud, når du skal have opført nye lagerhaller eller produktionshaller til din virksomhed


Autoværn A/S Nord Vodskov   - Detaljer
Ny hjemmeside lanceret til et firma som er specialister i autoværn til alle formål. Autoværnets primære formål er at tilbageholde køretøjet på en så kontrolleret måde som muligt. Dette betyder at køretøjet ved påkørsel at personer i køretøjet ikke udsættes for uacceptable påvirkninger, og skader på køretøj og autoværn er begrænsede. Vi kan klare alle mulige opgaver, og leverer både til kommuner og Vejdirektoratet


Velkommen til Thay   - Detaljer
Godslidt – Hvem er vi? Vi er Thay Hydraulik –Jeres leverandør af godslifte. Vi producerer bl.a. godslifte til erhvervslivet.


Entreprenør København   - Detaljer
Entreprenør København – Kvalitetsbevidst entreprenør i København med mere end 15 års erfaring i byggebranchen.


Antal links: 20