Links


Festmusik til julefrokost og firmafester i Jylland   - Detaljer
Erfarent og velspillende festband tilbyder musik til firmafest, julefrokost og firmaarrangementer i hele Jylland. I skal på dansegulvet - det er vores mission! Og det er til sange fra de sidste fire årtier og frem til i dag. Hør Thomas Helmig, New Radicals, Michael Jackson, Danseorkesteret, The Beatles, Depeche Mode, Kashmir og mange andre. Kontakt os for et godt tilbud på festmusikken til jeres næste fest.


Festmusik til bryllup Jylland   - Detaljer
Festbandet Musik non stop tilbyder festmusik spiller på dagen hvor man siger ja til hinanden, dagen hvor de 40 år skydes af, dagen hvor de forgangne 30 skal fejres eller når firmaets medarbejdere skal holde fest. I skal på dansegulvet - det er vores mission! Og det er til sange fra de sidste fire årtier og frem til i dag. Hør Tv2, Helmig, Michael Jackson og mange flere. Fortæl om jeres fest, hvor den skal afholdes og hvilke forventniger I har, så giver vi et tilbud.


Selskabslokaler og Forsamlingshuse i Danmark   - Detaljer
Forsamlingshuse, selskabslokaler og festlokaler i hele Danmark. Find dine leje lokaler til fest og andre begivenheder her, uanset om det er udlejning af spejderhytte eller en lejrskole i naturskønne omgivelser eller et slotte og herregårde til bryllup eller teltudlejning, hvis du ønsker at holde festen i haven. Ejer du et lokale der kan lejes til fest eller et forsamlingshus, så kan du tilmelde dig forsamlingshus.nu ganske gratis.


God Sang   - Detaljer
Hos God sang kan du bestille både traditionelle og utraditionelle indslag til din festlige lejlighed. Står du og er på vej til fest, eller skal du selv holde en, men mangler en god festsang, kunne God sang godt være løsningen.


Sjove aktiviteter   - Detaljer
Funtastic er totalleverandør af events og sjove aktiviteter. Her finder du alt i forlystelser til børn og voksne.


Mobil sceneudlejning   - Detaljer
Mobilscene-udlejning.dk sørger for sceneudlejning til hele Danmark, så skal du afholde koncert eller et andet stort arrangement, hvor scenen er nødvendig? Så er MOBIL SCENE UDLEJNING en nem og effektiv løsning. 30 min. så står scenen klar lige, hvor du ønsker!


Korttricks med Trylle Michael   - Detaljer
Se "Det Svævende kort" i Trylle Michaels webshop hvor en video viser dette fantastiske trylletricks inden du vælger at købe det. En blandt publikum vælger frit et kort fra kortspillet. Du holder spillet vandret og det udvalgte kort svæver over spillet. Denne svævemetode er helt ny. Dette korttricks tager med garanti kegler blandt publikum og vil få selv den mest skeptiske tilskuer til at spærre øjnene op en ekstra gang.


Grunk Event - Event   - Detaljer
Grunk Event er et moderne og alsidigt event bureau, der arbejder med udvikling og produktion af fester og events.


René & Værsgo Kim Larsen Jam/Kopi   - Detaljer
Tag til folkefest med et af landets absolut folkeligste orkestre. Der pustes nyt liv i gamle Gasolinklenodier som ”Langebro”, ”Rabalderstræde” og ”Fifidong”. Men der spilles livligt og rørstrømsk derudaf med Kims nyere sange såsom ”Sømand ombord”, ” Næ, næ, næ”.


Jacob Ernst Catering   - Detaljer
Vi er et catering firma, der leverer catering til alle slags arrangementer, events og festligheder. Vi leverer catering til både buffet og anretninger. Catering firmaet Jacob Ernst er et firma der kan bruges til alle slags catering arrangementer, store eller små, privat eller erhverv. Vi leverer catering til alle slags events og højtider. Vi laver mad til både bryllup, barnedåb og konfirmation. Vi leverer også til studenterfester og nytår. Til alle slags festligheder leverer vi catering.


Antal links: 18