Links


Velkommen til Cykeltaxa & Rickshaw Transport   - Detaljer
i er Københavnske cykeltaxa chauffører med stærke ben, som kender byen. Vi behøver ikke noget kort for at køre dig til din destination. Vi har musik og drikkevarer i cyklen, og er det en kølig dag har vi varme tæpper med. Vi kører ansvarligt i dit tempo, så du kan få en god og sikker oplevelse. Cykeltaxa.com har intet administrations eller booking gebyr.


billige cykler   - Detaljer
Bike4you er den online butik hvor du finder det største udvalg indenfor billige kvalitetscykler.


Tour de Femme   - Detaljer
Tour de Femme er Danmarks absolut smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb for kvinder. Ruten på i alt 103 km. er anlagt i og omkring det smukke område syd for Århus. Arrangementet finder sted september 2010. Tour de Femme er ikke et cykelrace, men en super lækker motionsoplevelse i smukke omgivelser. Deltagerne kan selvfølgelig se deres tid på uret i målområdet og finde en samlet resultatliste på vores hjemmeside efter løbet, men en egentlig vinder udråber vi ikke.


elcykel   - Detaljer
PRO-MOVEC har stor erfaring i at producere og designe elcykler. Dermed kan PRO-MOVEC fremvise et bredt udvalg, af nogle af de flotteste elcykler, på det danske marked. Klik ind og se det store udvalg i modelprogrammet, find en forhandler, samt mere om PRO-MOVEC


Antal links: 4