Links


Køb bøger online   - Detaljer
På Gad.dk kan du hurtigt og let købe bøger, lydbøger og ikke mindst e-bøger. Så slipper du for at skulle ned i butikken efter din bog, og du kan i stedet starte læsningen med det samme. Se vores store udvalg af skønlitteratur, studiebøger, faglitteratur eller e-bøger.


Munkholm Kursus- og Projektcenter   - Detaljer
Munkholm forlag har gennem årene udgivet nogle af de mest aktuelle bøger i det psykologiske og pædagogiske fagområde. Bøger, der baseres på resultater fra de mange projekter, artikler og oplæg, som vi udvikler eller er medudviklere på. Munkholm forlag udgiver emnecentrerede udgivelser, der tager særlige aktuelle problemer op i det specialpædagogiske felt fx Motivationens grundlag, Konkret tænkning, Pædagogisk beskrivelse og udvikling 1- 6 år m. fl.


Skrold Antikvariat   - Detaljer
Internet boghandel med salg af antikvariske og brugte bøger. Stort udvalg af bøger om anden verdenskrig, militærhistorie og historie generelt samt biografier og erindringer, men der er også meget andet på hylderne. Bøger er opdelt efter emne og forsynet med beskrivelse og med billeder af alle bøger. Gratis nyhedsbrev og nyhedsbogliste med mulighed for at vælge hvilke bogkategorier man vil opdateres om. Online betaling med dankort/kreditkort og hurtig forsendelse.


Ordbog, oversættelse og lær selv sprogkursus   - Detaljer
Ordbog og sprogkursus til PC og Mac TransMedia forhandler elektroniske ordbøger og sprogkurser på CD-ROM. Lav en oversættelse med engelsk-dansk ordbog eller lær et nyt sprog med et lær selv kursus fra TransMedia. Find en ordbog til perfekt oversættelse


Danmarks flotteste malebøger !!   - Detaljer
Her finder du Danmarks flotteste tema og aktivitets malebøger, uden nogen form for sammenligning. Vælg mellem Danmark Malebogen, Vikingemalebogen eller Julemalebogen. Alle malebøger har indholdsfortegnelse på dansk og engelsk - aldrig før set i en malebog. Malebøgerne henvender sig både til danske og gæster, som besøger landet og egnet for både børn og voksne. Check også Danmark Pakken, som er den ultimative danske gaveide, som vil blive værdsat af modtageren.På gensyn.


Antal links: 5