Links


Fenskær Efterskole   - Detaljer
Har du lyst til og brug for at gå på efterskole, hvor der ikke stilles boglige krav? Så er Fenskær Efterskole en mulighed. Skolen har en praktisk-musisk indgangsvinkel til undervisningen, og der er kun meget lidt obligatorisk, boglig undervisning hver uge. De fleste af vore elever har generelle indlæringsvanskeligheder. I husene, hvor der bor 11 drenge eller piger, undervises der i almendannende fag og botræning.


Stylist uddannelse   - Detaljer
Bliv stylist uddannet hos style coach Tini Owild. Uddannelsen er en blanding af mode, stil og styling og er relevant for både frisører, stylister, tøjekspedienter og mange flere. Få en stylist uddannelse af Danmarks førende stylist


Københavns Kinesiologiskole   - Detaljer
å Københavns Kinesiologiskole, kan du - via de kurser som udbydes - tage uddannelsen til DK Kinesiolog eller RAB Kinesiolog For at blive DK Kinesiolog skal du præstere min. 400 kinesiologitimer. Heri er medregnet rapportskrivning, træning og egenbehandling. Herudover kræves 50 timers anden alternativ uddannelse, godkendt af Danske Kinesiologer.


GodeKarakterer - Bestå dansk eksamen og matematik eksamen   - Detaljer
At få høje karakterer i folkeskolen, gymnasiet og på universitetet er en kunst. Det er svært, men alligevel ønsker alle studerende at få de bedste karakterer. Igennem interviews og intense studier, har ejeren af siden, GodeKarakterer.dk, fundet sammenhænge og teknikker der kan hjælpe andre, som deles på bloggen.


Stamfordsummerschool   - Detaljer
Stamford summer school er en sprogskole i England, hvor du kan få et ophold i sommerferien med henblik på at træne dit engelske sprog.


Molsgaarden   - Detaljer
MOLSGAARDEN er et bo- og dagtilbud for unge over 18 år med særlige behov / udviklingshæmmede. Individuel oplæring og genoplæring af daglige færdigheder. Molsgaarden tilbyder også den 3-årige STU for unge med særlige behov, Kildevej 26, Vistoft, 8420 Knebel Midtjylland


Nørre Åby Efterskole   - Detaljer
Vi er en sjov, alvorlig og anderledes efterskole på Fyn. Vi tilbyder liniefagene: Drama, kreativ, fodbold, dans, design, musik og film.


Antal links: 7