Links


Uddannelse og studie   - Detaljer
Studentum.dk er en søgetjeneste for uddannelse. Her kan studiesøgende finde information om de fleste uddannelser i Danmark. dertil findes der på siden en masse studierelevant materiale i form af studieguider og uddannelsesnyheder. Skal du finde dit studie behøver du bare at lede et sted!


CV skal oprettes mange steder på nettet   - Detaljer
Sørg for at få oprettet dit cv alle de steder du kan når du søger job, et godt sted at starte er internettet og noget der er vigtigt ved dit cv, er at der ingen stavefejl er og at det er kort men indeholder en masse fakta om dig som person.


Deltidsjobbet   - Detaljer
Deltidsjobbet.dk handler hovedsageligt omkring deltidsjob. Du vil her i fremtiden kunne finde endnu mere information omkring det at finde et godt deltidsjob, samt vil vi introducere et mindre jobindeks hvor man kan finde og tilbyde deltidsjob i hele Danmark.


Ledige Jobs   - Detaljer
Vi har lavet en ny side, som skal hjælpe dig godt på vej med at finde ledige jobs overalt i Danmark. Vi hjælper dig fra alt til at vælge et vikarbureau, hvor du kan finde ledige job til hvordan du skal skrive din ansøgning.


Careerjet.dk - Ledige stillinger i Danmark   - Detaljer
Careerjet.dk er en job-søgemaskine i Danmark. Det giver dig mulighed for at søge et voksende udvalg af arbejdspladser som er opført på virksomhedens websites samt jobsites på én gang og sparer dig besværet med at gå til hvert website individuelt.


Jobsøgning   - Detaljer
Med over 3800 ledige job fordelt i Danmark, er Goodjob.dk et værdifuldt værktøj i forbindelse med jobsøgning eller jobannonce indrykkelse. Job databasen opdateres og revideres konstant, således at "døde" jobs fjernes og nye tilføjes. Held og lykke med din jobsøgning!


Job Opslaget   - Detaljer
Find dit næste job på den nye jobportal JobOpslaget.dk. Vi har i lang tid leveret nogle af de bedste job til jobsøgere i hele landet og du skal selvfølgelig også have muligheden for at finde dit nye drømmejob!


Visuel jobansøgning.   - Detaljer
Billeder er nemmere at formidle end det skrevne ord. Det er personligt og målrettet, og fanger med det samme modtagerens interesse. Der er ofte mange ansøgere om hver stilling, og der vil det være en fordel at sende et Video CV med din jobansøgning. Du kan gratis uploade en præsentationsvideo af dig selv, på jobportalen Currivie, og søge stillinger via databasen.


Antal links: 8