Links


A-kasse Info   - Detaljer
Går du med overvejelser om at skifte eller melde dig ind i en a-kasse, så kan Akasseinfo.dk hjælpe dig med beslutningen. Her finde du en oversigt over de danske a-kasser og sammenligning af priser.


Fagforening   - Detaljer
Hvilke fagforening skal jeg vælge? Jo såfremt man ikke på din arbejdsplads er organiseret meget stramt kan man ofte få lov til at vælge selv, hvilket kan være en fordel rent økonomisk, da markedet har et stor udvalg af mindre fagforbund som tilbyder billige ordninger, både rent a-kasse og med juridisk rådgivning. Flere selskaber tilbyder måneligt dette til kr. 500,00 hvilket er en stor konkurrent til de større selskaber.


A-kasse vejledning   - Detaljer
A-kasse hjælp kan man aldrig få nok af. Det kan være i form af vejledning når du står imellem jobs eller bliver utidigt afskediget. Hos A-kasse vejledning finder du brugbare informationer, ikke mindst til hvordan du kan spare mange penge på kvartale ydelser i kontingent.


A-kasse tilbud   - Detaljer
En samlet oversigt med landets bedste tilbud på a kasser finder du straks på vores website. Det er aldrig sjovt at betale for meget, så hvorfor ikke indhente et nyt og bedre A-kasse tilbud allerede i dag?


Skift a-kasse hurtigt og nemt!   - Detaljer
Hvis du overvejer at skifte a-kasse, så skal du tage et kig på vores side. Der er mange penge at spare ved at skifte til en billig a-kasse og det er nemt og hurtigt. En test hos arbejdsdirektoratet viser at de billige a-kasser er lige så gode om ikke bedre end de dyere.


Billig A-kasse? Find den bedste og billigste for netop dig   - Detaljer
TjekAkasse.dk sammenligner priserne på de bedste og billigste A-kasser i Danmark. Find din nye billige A-kasse her.


A-kasser & Fagforeninger   - Detaljer
Her finder du informationer om og tilbud fra a-kasser og fagforeninger. Læs hvorfor du skal melde dig ind i en a-kasse eller fagforening – og se hvordan du sparer mange penge på a-kasser og fagforeninger.


Tværfaglig fagforening og a-kasse - Krifa.dk   - Detaljer
Tværfaglig fagbevægelse med rødder tilbage til 1899. Kæmper bl.a. for et rummeligt arbejdsmarked, minimumslovgivning i form af en lønmodtagerlov samt individuel frihed i forskellige former. Udover at betale dagpenge, efterløn m.m., vejleder Kristelig A-kasse også om muligheder på arbejdsmarkedet og hjælper med jobsøgning. Kristelig Fagforening varetager lønmodtagernes interesser på arbejdsmarkedet ved at forhandle overenskomster, føre faglige sager og give råd og vejledning.


Antal links: 8