Links


Mayflower gratis strikke-opskrifte   - Detaljer
Mayflower - det med skibet. Vi tilbyder superlækre kvaliteter, Cotton 8, Merceriseret. Vi fører økologisk baby-bomuld, strømpe-garn, strikke-pinde fra Knit Pro, superwash garn fx Cosmo. Nyheder f.eks. Easy Care og Easy Care Big, der kan gå lige i vaskemaskine og tørretumbler. Hjemmesiden tilbyder gratis strikke-opskrifter og gratis hækle-opskrifter med udførlig vejledning.Vi har moderigtige designs i strik - se trenden - og retro opskrifter, som er oppe i tiden.


Bumbo garn børne-strik   - Detaljer
Bumbo garn - garn til alle behov og ønsker. Vi fører alle modefarverne inden for strømpegarn - se de mange printede farver. Bumbo Acryl er meget populær til nissegarn og findes i mange flotte farver. Vi tilbyder gratis strikke-opskrifter inden for forskellige kvaliteter - farvekort kan ses på vores hjemmeside. Som noget nyt tilbyder vi Bumbo You og Me. Opskriftshæfter for nybegynderne fås også, hvor garnet forhandles. Opskrifter til bl.a. baby/børn, babytæppe, nissepar og flotte huer.


Strikkeopskrifter og garn   - Detaljer
Vi fører et stort udvalg i strikkeopskrifter, hækleopskrifter og garn. Du kan købe en garnprøve af det enkelte garn, og vi tilbyder desuden, at du køber opskrifter uden at købe garn.


Hobbyartikler   - Detaljer
Hobbi.dk har et stort udvalg af hobbyartikler til kreative hobby og smykkefremstilling. Se vores hobby artikler, bestil og få leveret i morgen


Antal links: 4