Links


Flair4care.dk   - Detaljer
Flair4Care tilbyder det ypperste indenfor pleje og vedligehold af hjemmets overflader. Gulve, møbler, bordplader, havemøbler m.m. vil med de rigtige produkter kunne bevares flotte og funktionelle i tiden fremover, blot ved jævnlig behandling. Kig indenfor i shoppen og bliv inspireret.


Handyman - Gør-det-selv forum   - Detaljer
Hej og hjertelig velkommen til handyman.dk - Her har vi samlet al den viden og information som du har brug for på nettet når du er gør det selv menneske. Vi har samlet informationen i en vidensdatabase, som betyder at du kun skal søge ét sted, nemlig her. Vi har svar på stort set det hele, men finder du alligevel ikke det du søger efter, så er der råd for det, da vores ekspertpanel altid sidder klar til at besvare dine spørgsmål.


Byggeordbog - Online og Visuel   - Detaljer
Gør det selv visuel guide med alt om hus. Bygningsdele og husdetaljer, interaktive illustrationer. Hvad hedder det ? - Hvor sidder det ? www.altomhus.dk » Ilustreret Byggeordbog har svaret.


Variant Nordjylland Udestue   - Detaljer
Vi laver udestuer. Her i firmaet får du ikke bare en hyldevare, da vi laver tilpassede projekter til din bygning og dine krav og ønsker. Virksomheden arbejder i hele det nordlige Jylland. Vi har rigtig meget erfaring i med området, og der er ingen, der er så rutinered


gør det selv forum   - Detaljer
Gør det selv debat forum. Del dine erfaringer og problemer med andre GDS folk, og få vejledning og inspiration til dine næste gør det selv projekter. Håndværkerene på forummet deler også gerne ud af deres viden og erfaringer, og med dem kan man nemmere få afklaret små problemer som evt. opstår i forbindelse med ens byggeprojekt.


Antal links: 5