Links


Stress hypnose til behandling og forebyggelse af stress   - Detaljer
Vores lydbog med stress hypnose, nlp og coaching kan gør dig fri for stress og hjælper dig til forebyggelse af stress i fremtiden. At have stress er en alvorlig sag, så det er vigtigt, at du gør noget ved det med det samme!


Hypnose for folk, der vil stoppe med at ryge   - Detaljer
Rygestop fra Mind-set.dk - din chance for et hurtigt og effektivt ryge stop på bare en time. Kom igennem en coaching og hypnose - der gør det nemt og lige til at blive røgfri. Prøv den gratis light version idag og se om det er noget


Velkommen til Aagaard psykoterapi   - Detaljer
Meget ofte handler det om en uhensigtsmæssig opfattelse eller beslutning der er taget i barndommen, hvor du ikke er blevet set som den du er. Her er det muligt at gå tilbage (i en delvis guidet rejse) til den lille sårbare OG energirige del af dig selv, og tage denne del til sig (integrere den). Dette er en meget rørende og helende proces, som medfører en dyb indre ro.


Hypnotisør Jacob Strachotta   - Detaljer
Jacob Strachotta er hypnotisøren kendt fra TV. Man har bl.a. set ham i programmer på TV2 hvor han gang på gang imponere ved, tilsyneladende, at hypnotisere folk for at afhjælpe deres fobier.


Antal links: 4