Links


Parterapi Frederiksberg   - Detaljer
Camilla Böcher er psykolog med stor erfaring inden for parterapi. Parterapi på min klinik på Frederiksberg giver jer de nødvendige rammer for at blive mere bevidste om, hvad der fungerer og ikke fungerer i jeres forhold. I trygge omgivelser kan I udforske jeres tanker, følelser og behov og derved opnå større indsigt i de vaner og mønstre, der skaber problemer i jeres parforhold.


SearchCare.dk - fordi du fortjener den bedste behandling   - Detaljer
SearchCare er en online behandlersøgemaskine. Ligesom alle mennesker er forskellige, er alle behandlere også forskellige, og har derfor også forskellige kompetencer og interesseområder. SearchCare giver patienten muligheden for at finde en kompetent behandler baseret på andre patienters erfaring til lige netop det problem man måtte have.


Hans Fallesen Odense   - Detaljer
Massage hos Hans Fallesen Odense: Hvis kroppen driller og du trænger til at blive masseret godt og grundigt igennem, så er det hos massage-odense.dk du skal henvende dig. Vi giver dig en af Fyns absolut bedste massager og du har mulighed for at give et gavekort til en ven eller veninde eller en anden som har fortjent en velvære eller afstresnings massage. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe, men du finder meget information på hjemmesiden.


Tandbehandling narkose   - Detaljer
Har du tandlægeskræk? Det er der ingen grund til. Implantatklinik i København udfører tandbehandling i narkose, så du ikke behøver at frygte smerten hos tandlægen.


Tandlæge København   - Detaljer
Hos Tandlægerne på Enghave Plads er du altid sikret en professionel og specialiseret behandling. Tandklinikken benytter det nyeste teknologiske udstyr, som f.eks 3D-modellering af kraniet og avancerede røntgen-tekniske metoder.


Levlykkeligt.dk portalen for livskvalitet og personlig udvikling   - Detaljer
Nysgerrig efter at forøge din livskvalitet? Så kig forbi Danmarks førende portal for personlig udvikling. Om du professionelt arbejder med at gøre verden til et bedre sted at være, eller du er på udkig efter inspiration, blogs, videoer, foredrag, kurser m.m. Find veje til udvikling. Vær med.


Klinik Fingertouch i Slagelse. Fysiurgisk massage   - Detaljer
Sportsskader behandles med fysiurgisk massage på Klinik Fingertouch i Slagelse. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af øm og anspændt muskulatur. Denne massageform kan også hjælpe dig! Massagen kan anvendes som forebyggelse mod skader og smerter. Benyttet bl.a. af mange sportsudøvere Fysiurgisk massage er også en effektiv behandling, hvis skaden er sket. Ikke mindst ved sportsskader ses gode resultater


Fysio-wellness.dk   - Detaljer
Akupunktur og fysioterapi benytter vi i forebyggelse og behandling af en lang række lidelser og skader. Vi har stor erfaring i idrætsskader. Vi har en individuel tilgang til vore patienter og lægger stor vægt på kvalitet og tid i behandlingen.


Akupunktur i Give -Thyregod   - Detaljer
Akupunktør Anette Jørgensen, Give, er uddannet akupunktør og massør. Desuden har hun en idrætsskadesterapeutuddannelse fra skolen for Idrætsmassage i Fredericia. Hun tilbyder forskellig alternativ behandling. Bl.a. akupunktur,detox spa, posturologi og ikke mindst skadesterapi. Anette Jørgensen er en anerkendt sportsmassør og har bl.a. været tilknyttet det danske juniorlandshold i landevejscykling.


Kosmetolog Marianne Bisgaard, Vejle   - Detaljer
Marianne Bisgaard, Vejle. Din professionelle kosmetolog.Vi tilbyder ren medicinsk udviklet hudpleje. Hudpleje, der er klinisk testet og med dokumenteret effekt. Vi vil have dig til at gå herfra med en større viden om din huds genetiske arv. Du får en viden om din huds fremtid og om specifikke kostgrupper, der gavner netop din hud. Vi finder en løsning på evt tilstande, som kræver behandling


Antal links: 34