Links


Kroer i Danmark   - Detaljer
Opplev den rikig gode Danske stemningen på en tradisjonell og hyggelig måte. På en kroferie settes nemlig uhøytidelighet, god mat, tradisjon og sjarm i høysetet. Kroferie er en livsnyttelse.


Gourmet ophold ved Aars Midtjylland   - Detaljer
St. Binderup Kro er en meget gammel stråtækt familiedrevet landsvejskro, der ligger nær Aars midt imellem Aalborg og Viborg. Vi tilbyder miniferier, weekendophold, festarrangementer, gourmet ophold, golf ophold, mødearrangementer, spisning og overnatning for grupper samt mad ud af huset. Historiske bygninger. Indehaver forestår den daglige drift. God hotelstandard i hyggelig miljø. Veltillavet mad fra godt køkken. Der er garanti for et rart og hyggeligt ophold.


Velkommen til Den Gamle Kro   - Detaljer
Der er ankomst for vores gæster lørdag mellem kl. 14:00-15:00 Mellem kl. 14:00-16:00 vil der være lækkert hjemmebagt kage og kaffe bord.


Oplev et weekendophold i Nordjylland hos Tranum klit feriehotel   - Detaljer
Oplev den nordjyske skønhed med et weekendophold i Nordjylland. Et weekendophold i Nordjylland på Tranum Klit feriehotel er centralt for områdets attraktioner.


Hotel Frederikssund   - Detaljer
Hotel Frederikssund er godt beliggende i Nordsjælland - helt op af Roskilde Fjord. Vi har dejlige værelser med TV og internet. Billard og dart samt café har gæsterne også til rådighed samt en stor terrasse med udsigt ud over parken.


Hotel i København   - Detaljer
Find et hotel i København gennem denne oversigt over alle hoteller i København. Vi har samlet dem alle, så det er overskueligt at finde det hotel som du foretrækker.


Antal links: 6