Links


Vinduespudsning Aarhus   - Detaljer
Vinduespudsning Aarhus yder hjælp til at se bedre ud. Vi opererer i Aarhus og omegn. Personalet er veluddannet og er ajourførte med diverse sikkerhedsforhold. Opgavens sværhedsgrad er underordnet. Kontakt os for nærmere information på telefon: 41676409


Rengoringconsortie.dk   - Detaljer
RENGØRING - Rengøring consontier er et rengøringsfirma, som udfører såvel som små og store rengørings- og serviceopgaver. Vi som rengøringsfirma arbejder professionelt og seriøst, og kan opfylde dine behov i både ind og udland.


Butiksrengøring   - Detaljer
BUTIKSRENGØRING - DINAservise tilbyder butiksrengøring professionelt og miljøvenligt. Butiksrengøring udføres lige fra trappevask og gulvpolering til snerydning og vinduespolering. Butiksrengøring giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af din butik, lige så ofte som det passer dig.


Klartek Danmark - En ren forbindelse   - Detaljer
Vi er er forhandler af komplet program af vaskeprodukter til industri /værksteder, samt salg af vaskesystemer og et bredt udvalg af rengøringsprodukter. Vi kan tilbyde erhvervslivet en samlet produktpakke og gældende for alle produkterne er at de alle opfylder de kendte krav og regler, som er med hensyn til miljø og nedbrydelighed, samtidig med at de er meget koncentreret, som ved korrekt brug giver en meget god økonomisk fordel.


Graffiti rens   - Detaljer
Udsat for graffiti hærværk? Lad All Remove klare kampen jeres kamp imod graffiti, på den billigste måde. Vi har mere end 20 års erfaring i at fjerne og beskytte graffiti på mure og bygninger. Kontakt os i dag for at få mere information.


Kloakservice og slamsugning i hele Danmark   - Detaljer
Kloakservice og slamsugning samt slamsuger firmaer i hele Danmark opdelt efter Sjælland, Fyn og Jylland. Det er nemt og hurtigt at finde sin lokale slamsugning. Slamsugning til tømning af trixtanke, septiktanke og brønde samt kloakservice og kloakarbejde på faldstammer og afløb. Fortæl andre om din erfaring og prisniveau med de forskellige slamsugningsfirmaer.


OnlineAnnoncer.dk   - Detaljer
OnlineAnnoncer.dk - alle dine GRATIS annoncer samlet et sted ! Her kan du søge hjælp til alt mellem himmel og jord. Du kan tilbyde hjælp eller søge hjælp til mindre og større opgaver såsom barnepige, bud, freelancer, hundelufter, sportspartner, efter skole job, bijob, sommerjob, håndværkshjælp, arbejde hjemmefra, dyresitter osv. Sitet er helt GRATIS at anvende og har gode funktioner som agentmatchninger, mailnotificering mv.


Velkommen til TRY   - Detaljer
Har I brug for grundig rengøring I København? Vi arbejder altid effektivt, og har et fast og dygtigt personale, der hjælper med rengøring i København.


Velkommen til TRY   - Detaljer
Rengøring København – Hvem er vi? Try.dk – Vi tilbyder en prøveperiode på en måned, uden opsigelsesfrist. Vores rengøring tilpasses Jeres behov.


JHservice   - Detaljer
Vores institutions rengøring tilbydes efter Jeres behov. Vi kan komme både nat og dag, da vores rengøring i institutioner er meget fleksibel.


Antal links: 15