Links


Ordstyrer   - Detaljer
Ordstyrer.dk tilbyder en række vigtige tips om at finde en dygtig ordstyrer, moderator, konferencier eller toastmaster for din begivenhed


Oversættelsesbureau || Global Voices Ltd.   - Detaljer
Global Voices anvender udelukkende indfødte translatører, som har specialiseret, relevant erfaring fra forretningsområdet samt mindst fem års oversættelseserfaring. Vores kunder strækker sig over følgende områder: medicinalindustrien, teknisk/prodution, IT og multimedia. Vi har et omfattende netværk af professionelle translatører, som er i stand til at arbejde med alle sprog(ISO certificeret).


Konsulentfirma   - Detaljer
Siden 1989 har Junior Consult leveret professionelle konsulentydelser til danske og udenlandske virksomheder. Få hjælp til medarbejderanalyser, kundeanalyser, markedsundersøgelser, marketing mv.


Innovation og kreativitet - Jensen På Hovedet   - Detaljer
Jensen På Hovedet afholder workshops, foredrag og tilbyder sparring om innovation, kreative processer og salg af nye idéer. Jensen På Hovedet har hjulpet virksomheder og organisationer med idérigdommen og den innovative kultur siden 2004. Foredragene er inspirerende, overraskende og til tider provokerende - afholdes på dansk og engelsk.


Få et tilbud på It drift her   - Detaljer
Med os som It-afdeling er du ikke forpligtet til at købe produkter og ydelser, du ikke har behov for, og hvis du en dag får lyst til at prøve en anden samarbejdspartner, kan du stoppe samarbejdet med en måneds varsel.


Biostrat Biotech Consulting   - Detaljer
Biostrat leverer strategisk rådgivning til medicinal- og biotekselskaber. Biostrat har specialiseret sig i at assistere virksomheder i strategisk beslutningstagen i forhold til virksomhedsstrategi, partner-samarbejde, licensaftaler, fundraising og M&A.


Melgaard's IT - IT support, Hjemmeside programmering, SEO   - Detaljer
Melgaard's IT er et mindre IT-konsulentfirma beliggende i Tarm. som primær har fokus på salg, drift og support af kommunikative ydelser til det private marked.


XML kurser   - Detaljer
Vidste du at XML bruges til rigtigt mange forskellige ting? Måske er det tiden til at du kommer igang med din XML uddannelse. Vi har ved Officekonsulenterne nogle af Danmarks bedste Instruktører indenfor XML og tilhørende teknologier.


Excel pivottabeller   - Detaljer
Kender du til styrken ved at bruge Pivottabeller i Excel? Hvis ikke, og du gerne vil på kursus i det - men ikke rigtigt ved hvor du skal starte i junglen. Så kom ind og læs hos os, hvad DU får ud af at være på kursus i brugen af Pivottabeller.


Word kurser   - Detaljer
Er du usikker på hvad du og dine kolleger kan få ud af at deltage på et word kursus? Så kom ind på vores side og læse om fordele og ulepmer ved de forskellige kursustyper og hvad de enkelte kurser giver mulighed for.


Antal links: 15