Links


Book en Lean Workshop hos Lean Akademiet   - Detaljer
Alle vore instruktører har stor praktisk erfaring med indførelse af Lean og vores instruktører på ledelsesmodulerne har naturligvis praktisk ledelseserfaring. For os er det helt afgørende, at man har haft jord under neglene og ikke bare taler teori. Vi linker teorien til vore egne praktiske erfaringer, det er noget af det, der gør vore kurser så populære.


Voksenliv.dk   - Detaljer
Som Mental Coach hjælper jeg dagligt mennesker med at skabe ønskede positive livsforandringer, adfærdsændringer og indfrielse af mål og drømme. Jeg arbejder med dybdegående kognitiv psykologi samt effektive og veldokumenterede coachingværktøjer. Denne kombination skaber særdeles gode og varige resultater.


MBK - Kurser i Præsentationsteknik og kommunikation   - Detaljer
I mange virksomheder er det mere almindeligt, at skulle præsentere fagligt stof, holde oplæg eller undervise kolleger, kunder og lignende. Mange ved dog ikke, hvordan det skal gøres. Her vil et præsentationsteknik kursus være til stor hjælp!


Corefinder   - Detaljer
COREFINDER optimerer dine medarbejders ressourcer og udvikler potentialet. Gennem kortlægning af personligheden gennem de 9 enneagram typer, vil det være klart hvordan du udvikler din evne til at samarbejde og kommunikere.


Teater Spektrum - Den vanskelige samtale   - Detaljer
En del af det, at have ansvar for andre mennesker indebærer ofte, at skulle tage samtaler om alvorlige emner. Det kan være fyring, samarbejdsproblemer, sygdom, misbrug, mobning eller andre problemer, men som er nødvendigt. Den svære samtale er en samtale af særlig vanskelig karakter som mange ledere eller behandlere kan komme ud for, teater spektrum kan træne dig i at blive bedre


Velkommen til MindCharge   - Detaljer
Coachuddannelse København Mindcharge tilbyder coachuddannelse med international certificering i København!


Sales Manager   - Detaljer
Hos Sales Manager lytter vi til kundens behov, behandler deres indvendinger og laver samme de rigtige løsninger der giver en win/win situation, med gode resultater til følge. Vi skaber resultater med hårdt arbejde.


Teambuilding – Teambuilding for dig og dine kolleger.   - Detaljer
Vores udfordring er at bevare fokus på det der fungerer og gøre noget mere af det, frem for at bruge energi og ressourcer på noget negativt og det der ikke virker. Vi ved også at anerkendelse er den største mentale kraft overhovedet, og at alting bliver mere vedkommende og interessant når vi er en del af det der foregår.


Motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem foredrag og sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen   - Detaljer
Eskild Ebbesen er 3 dobbelt OL guldvinder i letvægtsroning og er cand.scient. i idrætsfysiolog. Siden 2001 har han arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem foredrag og sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. I sine foredrag giver Eskild Ebbesen videre af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres målsætninger.


Time2perform.dk resultatorienteret coaching   - Detaljer
Resultatetorienteret coaching. Coaching forløb med fokus på at skabe resultater for medarbejder og virksomhed. Tyngden i coaching forløbet ligges på hvordan medarbejderens tid bruges i forhold til den pågældendes mål. Coachingforløbet tager udgangspunkt i extended DISC analyse med jobprofil. Medarbejderen får mulighed for at overveje naturlig adfærd og comfort zone.


Antal links: 11