Links


Microsoft Dynamics C5   - Detaljer
Få hjælp til Microsoft Dynamics C5 af Microsoft certificeret systemkonsulent. Jeg er Microsoft Certified Business Management Solutions Specialist, Microsoft Dynamics C5 2008 Systemkonsulent og kan klare alt indenfor C5


Du har en langsom PC! Kig her!   - Detaljer
Hvis din computer er blevet langsom, så er der kun én ting at gøre og det er at installere en registry cleaner, en af de bedste registry cleaner på markedet nu er SLOW-PCfighter. Med et enkelt klik går programmet ind og gør din langsomme PC hurtigere og så god som nu... Programmet tilbyder en gratis scan, så du kan se hvor slemt det står til med din PC..


Hent Shareware og Freeware på Download.dk   - Detaljer
På download.dk kan du downloade/hente mange forskellige shareware og freeware programmer. Alle shareware og freeware programmer er gratis at downloade fra download.dk. Så hvad enten du er på udkig efter et gratis freeware program eller et godt sharewareprogram, så finder du det på download.dk.


Bookingportal og søgemaskine   - Detaljer
Gobooking.dk er en dansk søgemaskine og bookingportal for danske hjemmesider, der tilbyder online booking.Ved at bruge søgemaksinen og bookingportalen kan du færdiggøre din søgning og booking på en gang.


Booking software   - Detaljer
Få en online kalender med indbygget booking software til din hjemmeside, så du kan tilbyde online booking til både kunder, familie og klubmedlemmer.


O-Biz - Ubuntu Linux support og kursus   - Detaljer
O-Biz er Danmarks største leverandør af service til firmaer og kommuner af det Open Source styresystem Ubuntu Linux. O-Biz leverer kurser, support, rådgivning og foredrag til Ubuntu. O-Biz er et Full-Service IT-hus, hvor firmaer også kan få lavet sit website design eller online shop, samt få migreret mail fra Microsoft Exchange til Google Apps


AUDCOM REVISORSYSTEM   - Detaljer
audcom er et integreret system til revisorbranchen. Dansk Software Center har leveret IT -systemer til revisorerne i mere end 30 år og audcom er markedets mest integrerede system, nu endda også med integreret kvalitetsstyring og email-integration, hvor emails fra outlook automatisk arkiveres ind på sagsmappen (kunden), et unikt styringsværktøj i en projektorienteret organisation, hvor flere personer arbejder på samme sag.


Computerspillene   - Detaljer
Her har vi samlet en mængde informationer om diverse spil og spilmuligheder, samt anmeldelser af diverse spil som F.eks fifa 2010 og football manager.


Antal links: 8