Links


Langsom computer? Der findes ALTID en løsning.   - Detaljer
Hjemmesiden er opbygget således at læseren tages igennem de mest normale emner, hvad angår de computer problemer, der gør en computer langsom. Det er emner som f.eks. diskdefragmentering, optimering, malware, virus, spyware, adware, back-up, diskoprydning og meget mere. Der findes desuden en række programmer, hvor størstedelen er gratis, der kan hjælpe læseren med at løse problemerne. God læsnign.


Remote Backup   - Detaljer
Remote Backup betyder i sig selv at man kan lægge alle sine filer, ting, billeder, videoer, dokumenter med mere.


Fjernbackup, fremtidens backup metode for virksomheder   - Detaljer
Få en sikker fjernbackup løsning, så din virksomheds data er beskyttet optimalt mod nedbrud, brand, tyveri, vandskade og hærværk. VELOCIsecure fjernbackup tager nemt backup af dine data og gemmer dem på ekstern lokation i krypteret form. Fjernbacup af både servere og arbejdsstationer.


bimeon Danmark   - Detaljer
bimeon.dk er en lidt anderledes søgemaskine samlignet med andre du kender på nettet. Vi har ingen undersider, men når du laver en søgning får du den direkte hovedside hvor der også er en beskrivelse af sidens indhold og thumbs ca. 497.900 Danske Link.


Er der ferie? - Helligdage i danmark   - Detaljer
Se om der er ferie lige nu, eller hvornår den næste ferie kommer. Læs kort om de forskellige helligdage og mærkedage, samt se en nedtælling til den næste ferie dag.


Antal links: 5