Links


Kvik Multi Service   - Detaljer
Kvik Multi Service har eksisteret siden 1995. Vi er kendt for kvalitet & god service til konkurrencedygtige priser. Kvik Multi Service udfører alle former for rengøring, vinduespolering både traditionel & med mobil vaskeanlæg, ejendomsservice, rensning/maling/imprægnering af tage/facader/fliser & algebehandling af alle typer overflader. Vi arbejder week-ender & aften/nat uden merpris som en service for vore mange kunder.


Kejser Træ & Havepleje   - Detaljer
Kejser træ- & havepleje tilbyder alt indenfor havearbejde. Vi har 10 års erfaring med træer, så inden for havearbejde / træfældning er vi eksperter.


Homeshop.dk - dit shoppested på nettet!   - Detaljer
Homeshop.dk er dit shoppested på nettet! Vi sælger alt lige fra Weber grill til græsslåmaskiner samt haveredskaber, gødning, sprøjtegift og meget andet. Vi har altid masser af nedsatte varer og restpartier til fordelagtige priser. Har vi ikke den varer du ønsker vil vi hos Homeshop.dk forsøge at skaffe den til dig bare send os en email. Tilmeld dig Homeshop.dk facebook side og opnå ekstra gode tilbud/rabatkuponer m.m http://www.facebook.com/pages/Homeshop/164649143564853


Bambusimport   - Detaljer
Bambusimport, bambusrør til haven og værkstedet. Bring fornyelse ind i træværkstedet og haven. Bambus er et meget anderledes materiale som giver helt nye muligheder, bambus er rør af et træagtigt materiale, bambusrør har mange anvendelsesmuligheder.


Sand, sten & grus til haven og dyr   - Detaljer
Det helt nye og moderne koncept indenfor salg af sand, sten, grus og granitskærver. Du går hurtigt ind og bestiller den mængde du behøver. Inden for kort tid bliver materialerne leveret direkte på din adresse i den bedste kvalitet. Pris og kvalitet er en omdrejningsfaktor for vores webshop. Klik ind og gør en god handel.


Træfælderen, topkapning, beskæring og træfældning.   - Detaljer
Træfælderen er et lille firma med stor ekspertise indenfor alle former for træfældning, beskæring, træpleje, stub og rodfræsning. Vi har faste meter-priser på simpel fældning. Du kan også vælge en "hjælp med løsning". Dvs at du hjælper til med opgaven og sparer penge. Gratis tilbud og rådgivning, 22946440. Vi kører i København og Nordsjælland.


Blåbærplanter og blåbær relaterede varer f.eks. vin   - Detaljer
Danmarks mest aktive blåbærmand, som har blåbæravl, webshop samt gårdbutik med alverdens blåbær relaterede produkter i Midtjylland - vi har bl.a. te, marmelade, likør og vin. Blåbæropskrifter og blåbærsorter såsom Duke, Reka, Patriot, Blue Crop, Northland, Ozarkblue, Hardyblue, Goldtraube, Draper, Elliot, Aurora og Legacy. Arbejder ligeledes på tilplantning af minikiwi plantage, som bliver det næste hit som superfrugt.


Kvalitets redskaber til din have, som vil give jer mange timers sjov og glade børn, JE-BO Legetøj   - Detaljer
Her får du de bedste havetrampoliner, legehuse,- tårne- og redskaber fra JE-BO Legetøj prisbilligt. Vælg vores solide, sikre og effektive legereskaber til glæde for dig børnene når i opholder jer i haven.


Hjælp til din have? Find en anlægsgartner her   - Detaljer
ServiceByen.dk er skabt til dig som vil indhente tilbud til en opgave som du skal have udført, f.eks. til en flytning eller når du leder efter en anlægsgartner. I stedet for selv at kontakte serviceudbydere over telefonen, giver vi dig mulighed for at indhente tilbud via hjemmesiden.


Min have side – Find planter til haven   - Detaljer
På minhaveside.dk finder du beskrivelser af havens blomster, buske og træer, stauder, forårsblomster. Det er en stor hjælp til haveplanlægningen at kunne slå blomstringstider og plantetider op.


Antal links: 16