Links


Efterisolering   - Detaljer
København Boligrenovering ApS udfører den energi rigtige løsning vedrører efterisolering af loft, i tilgængeligt Ikke udnyttet tag rum, fx med gitterspær eller på hanebåndsloft.


Reparation af TV, B&O og fladskærme   - Detaljer
Jeg reparerer alt fra det lille 14-tommers tv til sommerhuset over B&O designklassikere til de nyeste fladskærms-tv. Jeg reparerer også dvd, vhs, radio, musikanlæg højttalere mm. Jeg har arbejdet med radio/tv i mere end 30 år. Få et uforpligtende tilbud før du vurderer om en reparation kan betale sig. Jeg holder til på Frederiksberg. Nogle reparationer kan klares i hjemmet, andre skal på værkstedet først. Ring og hør nærmere. Jørn Petersen tv service. mobil 40 32 35 23.


Murermester Johnny Spurr   - Detaljer
Vi er et mindre murerfirma i odense som udføre alt i murerarbejde, som omfugning af huse, badeværrelse, tag, renovering af trapper, ombygninger/tilbygninger, osv.


Jysk Glarmester   - Detaljer
Svane Glas er en af de store glarmester forretninger i Jylland. Med afdelinger i Randers, Århus, Hammel, Ebeltoft, Grenaa og Bjerringbro dækker Svane Glas et stort område. Derfor er du altid sikker på at kunne få fat i en kompetent og professionel glarmester, hvis du bor i Østjylland. Svane Glas har også egen glarmester forretning i Roskilde, som betjener de sjællandske kunder. Læs mere om Svane Glas og de forskellige forretningsområder.


Aftenelektrikeren   - Detaljer
danmarks billigste elektriker om aftenen


Vesi Vvs | Vvs Firma   - Detaljer
Kvalitetsbevist vvs firma i Egedal Ølstykke Vesi VVS. Hos os er service et nøgleord vi udfører alle former vvs, vandinstallationer, afløb, varme, badeværelser, service. Vvs firmaet har en billig timepris og yderst billige vvs materialer. Vvs installatøren udfører vvs i Frederikssund, Jægerspris, Egedal, Ølstykke. Over 20 års erfaring i vvs branchen. Kontakt Vvs Tekniker Jesper Bjeverskov på Tlf.: +45 5020 2070 eller læs mere www.vesivvs.dk Kvalitetsbevist vvs firma Vesi VVS.


Tømrer   - Detaljer
Står du og mangler dygtige og professionelle tømrer til din reparation, nyt projekt eller ombygning etc? så beskriv din opgave på få minutter og få op til 3 tilbud på dit tømrer-arbejde inden for 24 timer! vi sætter i forbindelse med dygtige og professionelle tømrer som har forstand på materialevalg og kvalitet så du på den måde sparer din tid og ressourcer. Tilbuddet er gratis og uforpligtende!


Professionelt stråtag v/tækkemand Bo Henriksen   - Detaljer
Tækkemand Bo Henriksen i Jylland kan være behjælpelige inden for stråtækning: Nytækning, ny mønning, lyngrygning,samt reparation af gamle stråtage. Tækkefirmaet Bo Henriksen bruger selvfølgelig kun tagrør af bedste kvalitet. Valget af de rigtige tagrør er afgørende for det færdige stråtag – både med hensyn til holdbarhed og synsindtryk. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Jysk Tækkemandslaug, Dansk Tækkemandslaug, hvilket er din garanti for god kvalitet.


DTS Lækagesporing   - Detaljer
DTS er Danmarks førende selskab inden for lækagesporing. Vores operatører dækker Sjælland, Lolland-Falster, og Fyn. Vi har mere end 25 års erfaring og anvender i dag de mest moderne sporingsmetoder - både isotop, akustik, gas, termografi og correlatorer. Vores operatører sikrer en hurtig indsats. Kontakt vores Kundeservice for uforpligtende rådgivning - også ved forsikringsskader. Vores træfsikre sporing begrænser skadesomfanget.


Trappemandens trapper   - Detaljer
Trappemanden er et nordsjællandsk snedkerfirma, der har specialiseret sig i trappebyggeri. Ansat i firmaet er der syv ansatte, som tilsammen har mange års rutine med trappebyggeri. Specialet i firmaet er trapper i træ, og på deres hjemmeside kan man gå ind og se ret mange eksempler på unikke trappe-løsninger. Trappemanden har værksted på landet i nærheden af Skævinge i Nordsjælland.


Antal links: 28