Links


Gulvafslibning - Stella Nova Gulve   - Detaljer
Stella Nova Gulve tilbyder professionel gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling i hele Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland. Disse behandlinger kan vælges til en attraktiv pris: Lak Lud Olie Hvidpigmenteret lak Hvidlud Hvidolie Maling af gulve. Det er os med verdens bedste lakker! Usynlig - ridsefast - kemikalieresistent - ekstrem slidstærk. Afslibning fra kr. 75/kvm. Tlf.: 60 90 50 48


Jemtex - Billige gardiner   - Detaljer
Jemtex.dk er Danmarks største internet butik inden for gulve og gardiner. Jemtex.dk´s koncept bygger på følgende principper: - Levering til køber direkte fra fabrik - Ingen lager omkostninger - Hurtig ekspedition - Hurtig adgang til nyttige informationer - Lægger stor vægt på enkeltheden ved at handle, samt at yde god og saglig rådgivning


woodfloor   - Detaljer
Woodfloor, der i dag ligger på Langeland, blev etableret på Tåsinge i 1989 af direktør Henrik Andersen. I dag er vi 20 engagerede medarbejdere, der arbejder med import og salg af eksklusive trægulve i Danmark, Sverige og Norge. Woodfloor er en virksomhed i vækst, og vi blev kåret som gazellevirksomhed i både 2000 og 2004.


køb billige gulve online   - Detaljer
Her finder du et bredt udvalg af gulve og gulv belægning. Vi tilbyder hurtig levering, ubegrænset returret og prisgaranti.


Velkommen til Dansk-Elgulvvarme.dk   - Detaljer
El gulvvarme Vi leverer et kvalitetsprodukt fra HeatCom med 15 års garanti og vi har over 20 års erfaring med el gulvvarme.


Velkommen til Lodbyg   - Detaljer
Undergulv Det er vigtigt at få det rette undergulv når der skal nyt gulv på. - Uanset hvad topbelægningen skal være.


El gulvvarme – Få kvalitets el gulvvarme her!   - Detaljer
El gulvvarme – HeatCom el gulvvarme er et unikt, danskproduceret el gulvvarme system til hele boligen. Vi har el gulvvarme måtter og el parket gulvvarme.


gulvklinker i tegl   - Detaljer
Den Colombianske gulvtegl er et 100% håndlavet produkt, med en ujævn, rustik overflade. Klinkerne har et meget varmt og smukt farvespil, fra det gullige over en mere rødlig farve. Dette farvespil gør klinkerne helt unikke og minder meget om den udgåede svenske klassiker Höganäs 1160 rustikgul. Dog er den Colombianske tegl ”håndbanket” eller ”håndstrøget” ligesom man producerede tegl herhjemme for mange år siden.


Gulvafslibning København   - Detaljer
Gulvafslibning fra gulvfirma i København. Vi sliber dit gulv så det ser helt nyt ud. Professionel gulvservice med fuld garanti til de bedste priser. Tjek vores hjemmeside og se kvaliteten på vores arbejde.


Antal links: 9