Links


Boligbyg Vendsyssel A/S   - Detaljer
Sidder du med drømme om nyt hus i Vendsyssel eller måske en ny hip lejlighed? Her hos os kan vi hjælpe med alt hvad der har med nybyg og håndværk at gøre - Her kan du få byggegrunde i i by og på landet, og med egne arkitekter i huset kan vi sammen planlægge dit bygge projekt helt ned til den fineste detalje.


B.Kristensen - Salg af ejerlejligheder i Sæby - Nordjylland   - Detaljer
Velkommen til vores hjemmeside hvor vi viser nogle af vores referencer. Helt ny lejlighed i luksus til udlejning tæt ved havnen i den dejlige badeby Sæby. De ligger helt ud til Kattegat og med gåafstand til byen. Går du med tanker om at bygge dit eget nye hus kan vi sælge dig en byggegrund i Dronninglund - en attraktiv handelsby i hjertet af Østvendsyssel. Vi tilbyder i den forbindelse også at tegne, indrette og opføre dit hus.


Randers Isolering   - Detaljer
Randers Isolering udfører opgaver for industrivirksomheder og offentlige myndigheder samt private kunder i hele Danmark og på flere eksportmarkeder! Vi har fokus på efterisolering. Lad os efterisolere din bolig med indblæsning af granuleret glasuld. Du sparer på din varmeregning, og din ejendom stiger i værdi. Miljø, og nytænkning, alternative produkter, samt masser af know how kendetegner vores virksomhed.


XTX Design - Teknisk Tegnestue   - Detaljer
XTX Design er en moderne tegnestue som beskæftiger sig med alle former for tegningsdokumentation, både små og store opgaver. Vi laver tegnearbejde for private og erhverv. På tegnestuen arbejder vi både i 2D og i 3D, så på den måde kan projektet "ses" før det er udført og eventuelle fejl eller visuelle udtryk kan rettes i projekteringsfasen.


Svend Poulsen A/S Akademiingeniør Hobrototalrådgivning   - Detaljer
Her hos os gør vi meget ud af altid at yde professionel rådgivning igennem alle faser af nye moderne byggeprojekter. Det er både ved den første planlægning og projektering, ved tilsyn af byggeriet, og samt når det nye byggeri skal godkendes og afleveres. Vi sørger for altid at give vores kunderen løsning som passer økonomisk til netop dem, og derfor har vi fået opbygget en lang række med med både private og erhvervs kunder som vi sætter stor pris på.


Buchhave's Møbelmageri   - Detaljer
Buchhave's Møbelmageri er et lille firma, som laver køkkener og møbler i fyrretræ på bestilling - lige efter kundernes ønsker.


Nordisk tagteknik   - Detaljer
Nordisk tagteknik - alt indenfor tagarbejde - isolering - tagmaling, udføres professionelt til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tag, isolering og algebehandling opgaver.


Arne Bech Maskinfabrik ApS   - Detaljer
Arne Bech maskinfabrik udfører CNC fræsning og CNC drejning til konkurrencedygtige priser. Som Maskinfabrik er det vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.


Jensen og Holm Aps   - Detaljer
Murer - Murermester Jensen og Holm Aps har 15-20 dygtige og velmotiverede ansatte. Vi udfører alle former for murermester arbejde og hovedentrepriser i Nordsjælland og København. Vores kunder er både private, virksomheder, kommuner, institutioner, forsikringsselskaber og boligselskaber.


Aarhus Tømrer og Snedker   - Detaljer
Aarhus Tømrer og Snedker er et kvalitetsbevidst tømrer / snedker firma. Vi udfører opgaver indenfor tømrer og snedker arbejde, Bygningsrenovering, køkkenmontering m.m.


Antal links: 34