Links


Arkitektrådgivning Enfamilehuse Dronninglund A/S   - Detaljer
Her hos os tilbyder vi enhver form for rådgivning og hjælp til dit byggeprojekt . Vores firma har eksisteret siden 1996 og blev "født" i forbindelse med BJK Byg . Vi har egen tegnestue som beskæftiger 3 mand, og derudover samarbejder vi med andre arkitekter når der er behov for dette. Vi har projekteret privat- og erhvervs byggeri i bl.a. Sæby, hvor vi har opført 80 luksuriøse boliger.


Bygningskonstruktøren   - Detaljer
Morten Sunne, Bygningskonstruktøren fra Svendborg, DK, har gennem 20 år oparbejdet erfaring inden for byggebranchen. I dag kan han fra sin tegnestue og arkitektfirma give en professionel og relevant byggerådgivning som rådgivende ingeniør og bygningskonstryktør.


Arkitekt M.A.A. Jesper Staun ApS   - Detaljer
Arkitektfirma Jesper Staun har 20 år erfaring som Arkitekt og har rådgivet både private og det offentlige med at udføre smukke, funktionelle og omkostningsfornuftige Arkitekttegnede huse og byggerier. De fleste Arkitekt projekter har haft en stram byggestyring men er alle afleveret til den aftalte tid og budgetterede beløb. Kontakt os og få et gratis informationsmøde.


Bygningseftersyn i hovedstadsområdet   - Detaljer
Vores grundliggende kvalifikationer er høj faglig kompetence, erfaring, dialog og uvildighed. Vi er et mindre firma, og vi stiller hele vor ekspertise til rådighed ved enhver sag - både de større og de mindre. Vi arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private. Vore primære arbejdsområder ligger inden for den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger.


Affaldssortering   - Detaljer
ZENZO Group har et stort udvalg af bænke, både til indendørs og udendørs brug. Flotte og tidsvarende designs som passer ind i ethvert miljø, såvel parker som i det travle gademiljø eller i kontoret eller transit haller. Da ZENZO Group tænker meget på miljøet har vi også en del produkter som er med til at gøre mere for miljøet, som vores eget hundeposestativ til de 100% nedbrydelige og kompostbare hundeposer, som er kan opstilles efter behov.


Arkitektfirmaet HS Rådgivning as – Tegnestue & Totalrådgivning   - Detaljer
Arkitektfirmaet HS Rådgivning as udfører alle for en arkitekt naturlige opgaver, med hovedvægt på skitsering, projektering og opførelse af byggeri. Tegnestuen arbejder primært som totalrådgiver og har igennem årene opbygget en betydelig viden og erfaring indenfor totalrådgivning. Ydermere udarbejder vi drift- og vedligeholdelsesanvisninger for mange større bygningsejere.


Byggerådgiveren ApS   - Detaljer
Vi designer arkitekttegnede lavenergihuse, træhuse og murede huse mm. Derforuden laver vi tilbygninger, ombygninger og renoveringer. Som noget unikt tilbyder vi selvbyggerrådgivning til den kreative bygherre der gerne vil spare penge på, at lave sit byggeri selv.


Triarc Arkitekter   - Detaljer
Triarc A/S Arkitekter arbejder som totalrådgiver eller yder arkitektrådgivning i forbindelse med nybyggeri og renovering af boliger og erhvervsejendomme. Tegnestuens erfaringer på boligområdet omfatter bla. familieboliger, seniorboliger, og ældreboliger m.m. Triarc A/S Arkitekter arbejder som part i alle faser fra projektudvikling til fagtilsyn og byggeledelse. Som totalrådgiver yder Triarc A/S Arkitekter rådgivning med byfornyelse for almene bygherrer samt renovering m.m.


Antal links: 8